Bedrijfsadvies

Bedrijfsadvies

Dagelijks als ondernemer, eigenaar, directeur of manager navigeren vraagt soms om reflectie en nieuwe inzichten die u krijgt met bedrijfsadvies.

Wat ziet u wanneer u uw eigen bedrijf bekijkt? Loopt het zoals u het heeft bedoeld. Maakt uw organisatie genoeg vaart of gaat het met horten en stoten of presteren uw mensen niet zoals u wenst? U voelt zelf als geen ander aan waar u uw bedrijfsvoering kunt verbeteren. Maar hoe pakt u dat concreet aan; waar te beginnen? Veel van wat er gebeurt grijpt op elkaar in? Dan kan een ervaren bedrijfsadviseur u bijstaan met het creëren van overzicht, inzicht en toezicht. In een moment van reflectie nemen we samen fris en onbevangen uw bedrijf, uw bedrijfsvoering, uw mensen en uw processen onder de loep.

Resultaat

  • Overzicht van de verbetermogelijkheden in de organisatieprocessen, primair in bedrijfsvoering en klant interactie
  • Inzicht in de kracht van het team; wordt elk talent benut en zit het op z’n plek
  • Inzicht in de rol van leidinggevenden
  • Toezicht op de bijdrage van bedrijfsactiviteiten die ‘onder aan de streep’ winst geven en welke verlies laten
  • Begrip van uw rol en mogelijkheden om barrières te doorbreken en business prestaties en bedrijfsontwikkeling te verbeteren

Voor wie

De ondernemer, eigenaar, directeur, manager of managementteam die dagelijks leiding geven aan hun organisatie of team én die verder wil.

Werkwijze

Praktisch, in enkele korte momenten, morgen toepasbaar, weinig theorie, doen – doen – doen, confronterend, grensverleggend, opbouwend en met humor. Op uw locatie. In uw situatie. Dát zijn de kernelementen van de aanpak. Maar het belangrijkste: samen met u!

Samen presteren met:

WhatsApp chat