Bedrijfsontwikkeling

Bedrijfsontwikkeling

De volgende stappen zetten, veranderen, beter presteren; daar helpt bedrijfsontwikkeling bij.

Zichtlijn – line of sight – creëren voor iedereen, dat is de sleutel tot bedrijfsontwikkeling. Dan begrijpt elk teamlid wat zijn bijdrage is aan het inkomen dat we met elkaar verdienen door ons werk. Een ervaren bedrijfsadviseur helpt u uw organisatie richten, inrichten en verrichten.

Resultaat

  • Duidelijk geformuleerde doelen en prestaties; ook van teams en individuen, om richting te geven
  • Een concrete agenda voor de komende periode, om in haalbare stappen uw organisaties in beweging te brengen en u en uw team te helpen de zaak in te richten
  • Helderheid over uw rol om die beweging voor elkaar te krijgen

Voor wie

Uw organisatie, uw team. Om tezamen als team en als teamlid meer verantwoordelijkheid te nemen in de ontwikkeling terwijl het dagelijkse werk ook moet worden verricht.

Werkwijze

Aan de hand van een praktische bedrijfsprestatie analyse maken we de bedrijfsperformance inzichtelijk. Naast cijfers en doelen oog voor de persoon van de ondernemer of manager, maar ook voor elk teamlid. Het één heeft altijd invloed op de ander en andersom. We raken daarom als bedrijfsadviseur minstens zo emotioneel betrokken bij uw zaak als jullie zelf Altijd bereid om te helpen. Samen sterker.

WhatsApp chat